Redmoto uus peasekretär on Rebeca Rosalie Parbus

Redmotos on toimunud peasekretäri vahetus. Seni Redmotos peasekretärina tegutsenud Tiiu Niglas jätkab juhatuses kuid andis peasekretäri teatepulga edasi Rebeca Rosalie Parbusele!

Rebeca: “Motokrossi pisiku olen ilmselt pärinud oma vanaisalt, kes noorena krossi sõitis. Keskkooli ajal sattusin motosportlaste seltskonda, kus huvi selle põneva ala vastu aina kasvas. Veetsin väga palju aega raja ääres, olles kohal paljudes trennides ja võistlustel. Olen tagantjärgi tänulik huvi üle, mis kasvas nii suureks, et ärgitas mind õppima treeneriks. Tallinna kolides tekkis võimalus koostööks Kiilimotoga, kus olen abitreeneri rollis ja viin läbi üldfüüsilisi trenne. Imetlen Jaani saavutusi ja koostöö Kiilimotoga on olnud suur rõõm! Käesolevast aastast teevad Kiilimoto ja Redmoto koostööd motokooli näol. Näen selles suurt potensiaali ning jälgin huviga kasvuteekonda. Aitäh Redmotole võimaluse eest end proovile panna ja teha südamelähedast tööd nii põneval alal!”

Teretulemast Redmotosse Rebeca!