Andre Park jätkas sealt, kuhu avaetapil pooleli jäi. Jääraja EKV 2. etapil võitis ta kõik 4 sõitu.

Möödunud nädalavahetuse mõnusad talvised ilmastikuolud soosisid jäärajavõistluste korraldust!
msport.ee kirjutab: 
Valgamaal Korijärvel jätkusid mootorrataste jääraja Eesti meistri- ja karikavõistlused, kus väga heas hoos oli kahe põhiklassi valitsev Eesti meister Andre Park, kes jätkas sealt kuhu avaetapil pooleli jäi võites taas kõik 4 sõitu. Open jääpiigi klassi avasõidus asus Andre Park (Husqvarna, RedMoto Racing) liidriks avaringil ja edestas oma eelmise etapi peamist konkurenti Ardo Kauritit (KTM, AYR Racing Team) lõpuks 6 sekundiga. Kolmandaks tõusis sõidu viimases osas Kenor Kotkasest (Husqvarna, Motoextreme) möödunud Jüri Triisa (Honda, RedMoto Racing). Teises sõidus oli taas Parki ainsaks ohustajaks sõitu alguses juhtinud Kaurit, kes jäi selles sõidus Parkist 5 ja pool sekundit. Kolmandana ületas lõpujoone avasõidu viies Timmo Mõts (Husqvarna, Sõmerpalu MK), kes sai tänu sellele ka kahe sõidu kokkuvõttes sai Parki ja Kauriti järel kolmanda koha.
MX A klassis võitis Park esimese sõidu kindlalt Alex Vetkini (Husqvarna, Almaca Motosport) ja Marko Heinmäe (Honda, Viljandi Motospordiklubi). Teises sõidus olid kaks esimest taas Park ja Vetkin, kuid nüüd kihutas kolmandana üle lõpujoone avasõidu viies Kairo Katkosilt (KTM, RedMoto Racing). Kahe sõidu tulemusena oli kolmas aga teise sõidu neljandana lõpetanud Heinmäe.

Redmoto sportlaste tulemused jääraja EKV 2. etapilt:
MX A
I koht – Andre Park
4 koht – Kairo Katkosilt

MX Open
I koht – Andre Park
4 koht – Jüri Triisa

85cc
I koht  – Gregor Kuusk
II koht – Jan-Marten Palju

65cc
I koht – Karl Teesalu
III koht – Enriko Peilman
5 koht – Aston Allas
7 koht – Rasmus Avik
9 koht – Jakob Burmann

50cc
4 koht – Marcus Triisa

MX Hobi
5 koht – Andre Prems