Redmotolaste tulemused Supikross 2020

#4 Ruben Vestung

ATV Lapsed
I koht – Ruben Vestung

50cc
4. koht – Karl Sander Aedla
6. koht – Oliver Saar
10. koiht – Mikk Mihkel Sepp
11. koht – Märten Hürenson

65cc
III koht – Enriko Peilman
4. koht – Karl Teesalu
6. koht – Aston Allas
7. koht – Kevor Marcel Nõmme
8. koht – Jakob Burmann
16. koht – Sebastian Köster

Meeskondlik
I koht – Gregor Kuusk/Tristan Loob (üldarvestuses teine koht)

Quad Open
I koht – Raido Viinapuu

Hobi
17. koht – Tõnis Krass (Tõnisele kiiret paranemist)

Peeter Vestung (#4 Ruben Vestungi isa):
Nädalavahetus kulges meile edukalt, kuigi meie jaoks oli rada võõras ja Ruben läbis elus esimest korda seda rada esimesele sõidule eelnenud tutvumisringil. Esimese stardi pusserdasime täitsa ära, ei saanud surmalüliti võtit nii kiiresti paika kui oleks soovinud, seetõttu alustasime teiste tagaajamist 7-ndalt kohalt. Ruben sai hoo üles 3-4-ndal ringil ja tänu heale tempole ja ka natuke konkurentide tehnilistele viperustele kerkis sõidu lõpuks teisele kohale. Võitjale kaotas esimese sõidu lõpuks 4,619 sekundit.
Teise sõidu start oli juba parem, alustasime 5-ndalt kohalt (mootor ei käivitunud esimesest löögist), selles sõidus tõusis Ruben esimese kolme hulka juba 2-3-ndal ringil. 3-4 ringi enne sõidu lõppu tõusis juba sõidu liidriks ja hoidis seda kohta sõidu lõpuni. Teises sõidus sõitis Ruben välja lisaks päeva parima ringi aja ja edestas teist kohta 2,791 sekundiga!
Kahe sõidu kokkuvõttes esikoht, päeva parim ringiaeg ja seda kõike oma elu 5ndal stardil (Ruben on päris võistlusmasinal Apex sõitnud ainult 5 kuud, enne seda 4-5 kuud 4-taktilise hobi-ATV-ga)) ning kodurajal sõitnud Linnamäe krossiklubi esindaja Pätrik Ilma ees!
Suur kummardus Linnamäe krossiklubi rajameistritele ja korraldajatele, kõik oli super-lux, loomulikult peame tänama ka oma kõige suuremat abimeest Marti Rillot, tänu kellele töötab meie tehnika laitmatult ja kelle õpetussõnad on igal sammul olnud meile suureks abiks!
Laupäeval 10.10.2020 lähme Valga Jaanikese rajale kindlasti püüdma oma järgmistpoodiumit!