Gregor Kuusk on Eesti Meister!

Treener Andre Park ja Eesti Meister 65cc klassis 2020 aastal – #93 Gregor Kuusk

Nädalavahetusel toimus Langel EMV 5. etapp mis oli ühtlasi ka Eesti Meistrivõistluste viimane. See võistlus selgitas välja ka selle aasta parimad ning selge on see, et 65cc klassis ei ole Eestis kiiremat sõitjat kui seda on #93 Gregor Kuusk Redmotost!!! PALJU ÕNNE väga tubli töö ja hooaja eest Gregorile, tema treener Andrele, isa Meelisele ja toetajatele!  

#93 Gregor Kuusk: 
Laupäeval toimus EMV finaaletapp Tartus Lange motokeskuses. Hommikul oli väike närv sees, kuna tegemist on põhikonkurentide kodurajaga ja trenni polnud ma seal teinud. Kvalifikatsioon läks hästi, sain paar päris kiiret ringi kirja ja edu oli 6 sekundit teise koha ees. Esimene start läks hästi olin kohe esimene. Sõidus oli ka üks kukkumine, kuid sain ruttu püsti ja lõpetasin esimesena. Sellega kindlustasin ka selle aasta meistritiitli. Teises sõidus läks start veidi halvasti ja olin avaringile minnes kolmas, kuid juba suht ringi alguses sain konkurentidest mööda ja ka võitsin sõidu kindlalt ilma äpardusteta. Sellel aastal võitsin ma kõik eestikate sõidud ning hooaja alguses võetud eesmärgid said ilusti täide viidud. See oli ka minu viimane sõit 65cc klassis, 85-sel on juba suured rattad all ja edasi hakkan sõitma sellega. Tahan väga tänada kõiki, kes on nende õnnestumiste taga. Eriti treener Andre Parki, oma isa Meelist, Marko Männit ja Margus Pihlakut Freetimest ja Redmotot ja Jan Soonet

Redmotolaste tulemused EMV 5. etapil Langel:

65cc
I koht  – Gregor Kuusk – 2020 Eesti Meister
6. koht – Karl Teesalu
9. koht – Aston Allas
10. koht – Sander Pihlakas
13. koht – Rasmus Aavik
20. koht – Romy Järvelaht
KV
II koht – Gert Gordejev/Kaspars Stupelis – 2020 EMV kokkuvõttes II koht
 
MX Naised
I koht – Kadri Ehamäe


Quad Veteran

II koht –  Mark Saar

MX 2
5. koht – Kairo Katkosilt

ATV lapsed
6. koht – Ruben Vestung

85cc
8. koht – Jan-Marten Paju

MX V
9. koht – Tõnis Krass