Karksi-Nuias algasid meistrivõistlused motokrossis

Erki Kahro (foto Karli Saul motorsport.ee)

Karksi-Nuias algasid nädalavahetusel Eesti Meistrivõistlused motokrossis ning ka Redmotolased kogunesid pidupäevale ja starti! Ja mitte ainult, vaid ikka kõige kiiremate ja kõrgemate sihtidega!
Redmoto ridades startis MX1/MX2 klassis esmakordselt Erki Kahro. Lahing, mida peeti esikohtade nimel kestis stardist finishini ning kergelt ei tulnud ükski tulemus. Kokkuvõttes MX1 klassis Erki Kahrole 3. koht. Ainsale Redmoto tulega pillile rajal, Priit Bienele-17. koht 

MX 2 klassis Erki Kahro 2. koht, Kairo Katkosilt 13. koht

65cc klassis oli vaieldamatult kiireim Gregor Kuusk. Redmoto fännidele on see klass eriline maiuspala, sest jälgimist ja kaasaelamist on siin rohkem kui küll! Kõik poisid tegid väga head sõitu ning poodiumi kõrgeimale astmele tõusis Gregor Kuusk, poodiumile tõusis ka Enriko Peilman, kes sai 3nda koha. Head sõitu tegid veel Karl Teesalu (6. koht), Sander Pihlakas (9. koht), Aston Allas (12. koht), Krevor Marcel Nõmme (16. koht), Romy Järvelaht (18. koht), Jakob Burmann (21. koht), Mattias Tamekant (23. koht). Suur kummardus ka noortetreenerile Andre Parkile! Kui treeneritele kohti oleks jagatud, oleks meie noorsportlased kindlasti talle tammepärja kaela pannud!

85cc klassis startis Redmoto klubist Jan-Marten Paju. Esimest aastat 85 klassis sõitev Jan-Marten tegi head sõitu ning kokkuvõttes temale 1. etapilt 13. koht. 

MX V klassis Tõnis Krass sai 15. koha. 

Väga põnev tõotas tulla ka võistluste teine päev, kui starti oleks läinud meie korvipaar Gert Gordejev/Kaspars Stupelis, Raido Viinapuu (quad), Mark Saar (quad). Kahjuks jäi võistlus halbade ilmastiku- ja rajaolude tõttu ära. 

Mida Kuusk #93 ja Kahro #411 ise oma sotsiaalmeedias võistlusest kirjutasid?
Gregor Kuusk #93:
Nädalavahetusel osalesin EMV I etapil Karksi-Nuias. Võistlus oli minu jaoks edukas, võitsin kvalifikatsiooni ja mõlemad võistlussõidud.
Suur tänu sõpradele, toetajatele ja treenerile @andrepark241
@hmkauto_estonia
@freetimemotokeskus
@redmotoestonia
@beeinterior.ee
@bikemanmotopood
#mxreiniketuning
@kaidoalmet
#vmksuspension
@kiilimoto
#pihlakatransport @ Nuia krossirada

Erki Kahro #411:
Long and hard fought day in the office. Raced both Mx2&Mx1 class and it made for a hectic day. In Mx2 class went 3-1 for 2nd overall. In Mx1 class 3-6 for 4th overall. In second Mx1 moto got a bad start, around 10th but with couple laps fought my way to 3rd. Was right on the leaders but then lost my goggles because of fog issues. Took a lot of mud and rocks to my face and eyes but somehow managed to stay in 4th until the very last lap but then went down and finished 6th. Physically I was surprised how strong I felt for 6 times out on the track which is a positive and looking forward to the next races. Thanks to all my sponsors and of course you fans! There were a lot of you guys today and it was loud during the races🤙
#411 #teamkahro #ktmeesti #pranglicom #saareou #yokoteampilot #usparts #bikeman #mell #workxpacepro #scienceinsportbaltics #fuelledbyscience

Msport.ee lehelt saab lugeda võistluse kokkuvõtet:
https://msport.ee/2020/07/castrol-eesti-meistrivoistlused-motokrossis-said-vagev-alguse-karski-nuias/

Tulemused: 
https://speedhive.mylaps.com/Events/1777081