Freetime paneb Redmoto klubisarja auhinnaks välja 2500 eurot!

19. mail kui toimus Redmoto klubisarja 1. etapp, oli seda vaatamas ka Freetime juht Marko Männi.  Nähes seda suurt entusiasmi ja rõõmu motospordi koostegemisest, soovis ta anda omapoolse panuse, et Redmoto klubisarjast osavõtjatel oleks ka eriline auhind, mille lootuses osalemas käia. 24. mail kinnitasid Freetime juht Marko Männi ning Redmoto president Tamo Toodo koostöölepingu, mille tulemusena loositakse nende vahel, kes osalevad kõikidel Redmoto klubisarja etappidel (2-5 etapp) välja 2500 eurot, mida saab kasutada Freetimest uue tsikli ostmiseks!

Redmoto klubisarja algatas 2016. aastal Redmoto toonane president Veiko Biene. Klubisarja eesmärgiks on korraldada võistlust klubi liikmetele ning veeta klubikaaslastega toredalt motosporti tehes aega. Võistlustest saavad osa võtta vaid Redmoto liikmed ning litsentsi olemasolu ei ole oluline – saavad sõita nii need, kes omavad EMF litsentsi kui ka lihtsalt Redmoto klubisse kuuluvad motospordi harrastajad.

Redmoto klubisarjas on 2020. aastal kokku 5 etappi! 1. etapp toimus 19. mail Männikul, 2. etapp toimub 2. juunil Kohilas, 3. etapp toimub 16. juunil Türil, 4. etapp 15. septembril (asukoht selgub hiljem) ning suur Redmoto klubisarja ning Redmoto noortesarja Grande Finale 3. oktoobril (asukoht selgub hiljem)! Lisaks suurele loositavale auhinnale selgitatakse ka paremusjärjestus kahes klassis – krossisõitjad ja enduurosõitjad ning üldjärjestus.

Kui sa soovid Redmoto klubiga liituda, siis palun täida liitumisavaldus SIIN 

Toomas Triisa, Marko Männi, Tamo Toodo, Christofer Toodo 19. mail Männikul