Teadaanne! 4. aprilli Saaremaa EMV 1. etapp edasi lükatud

4. aprilli 2020 toimuma pidanud Saaremaa EMV 1. etapp enduros on edasi lükatud!

Vastavalt Eesti Vabariigi valitsuse otsusele on spordi- ja liikumisvõistluste ja -ürituste korraldamine keelatud kuni 1.maini. See tähendab- Saaremaa EMV etapp enduros, mis pidi esialgu toimuma 4. aprillil 2020, lükatakse edasi. Täpsem info uue toimumiskuupäeva kohta avaldadatakse märtsi lõpuks www.msport.ee ja www.endurogpestonia.ee  lehtedel.

Saaremaa etapi korraldaja Redmoto klubi jälgib EMF-i , Vabariigi Valitsuse, Saaremaa omavalitsuse ja EOK poolseid suuniseid ning reageerib vastavalt ja informeerib sellest viivitamatult Endurosportlasi, kohalikku omavalitsust, toetajaid ja avalikkust . 

Seniks kõigile, püsige terved ja kohtume juba pea enduro radadele.

PS:  Enduro Estonia GP (MM etapp ) toimub 17-19. juulil 2020 Saaremaal, Kuressaares https://www.endurogpestonia.ee

Rohkem infot eriolukorra kohta leiab:

www.eok.ee/organisatsioon/uudised/soovitused-spordiklubidele-koolidele-ja-alaliitudele