Redmoto otsib klubile ametlikke fotograafe

Redmoto klubi otsib fotograafe, kes oleksid huvitatud olema Redmoto ametlikud fotograafid 2020. aastal toimuvatel võistlustel ja sündmustel. Nii EMF võistlustel, kus osalevad Redmoto sportlased kui Redmoto korraldatavatel võistlustel ja sündmustel (Enduro GP Estonia 17.-19. 07 Saaremaal, MMM 22.-23.08 kui ka Redmoto klubisari, noortesari jm klubi sündmused). Fotograafil ei ole kohustust käia kõikidel võistlustel ega sündmustel vaid lepitakse kokku, kuhu ta soovib minna!

a) Kui sa käid motovõistlustel, ning oled huvitatud fotograafiast
või
b) Oled fotograafiahuviline, aga veel ei käi motovõistlustel
või
c) Oled foto-ja motohuviline

Ükskõik kas “a”, “b” või “c” variant käib Sinu kohta – ja kui see üleskutse köidab Sinu tähelepanu ja tekitab lisaküsimusi, siis anna endast märku tiiu@redmoto.ee ning leiame koos, kas Sinust võiks saada Redmoto ametlik fotograaf! 
Plusspunkte annab kindlasti kui Sul on juba sõpru Redmoto klubis, oled ise Redmotolane või valmis Redmoto klubiga liituma!

Ootame kirju 26. veebruarini tiiu@redmoto.ee