Rene Jerbach osales Euroopa Meistrivõistlustel Super Enduros

Rene Jerbach #35

Eelmisel nädalavahetusel, 1.-2. veebruaril toimusid Budapestis Euroopa meistrivõistlused Super Enduros. Sarjas käis läbi üle saja võistleja ja meie klubis sportlane Rene Jerbach saavutas hooaja kokkuvõttes 19 koha.
“Eilsel võistlusel olin 15 ja paar sekundit jäi finaalist puudu. See vist oli isegi hea, kuna eelmisel etapil Saksamaal vigastasin õlga ja ei teinud üldfüüsilist trenni peaaegu kuu aega. Eile jäigi tegelikult jõu ja võhma taha, kuna rada oli lihtne ja tüütu. Kaks ringi suutsin sõita siis olid põhud”

Video ja fotode autor Vallo Järv

Rene Jerbach stardi videos #35 ja kohe tema taga teine võistleja Eestist- #20 Riho Kollist
Suured tänud mehaanikutele Kaido Almet ja Tom Mer, siin kohapeal kaasa elanud Tartu tiimile ning sügav kummardus kõigile pöidlahoidjatel.