Laupäeval sõideti Piksepini karika IV etapp

Sel laupäeval, 25. jaanuaril toimus Prolong Piksepini Karikas IV-etapp “Hinsa Talv”. Jah, on küll südatalv ning võistluse nimetuski selline kuid ilm meenutas kõike muud kui talve. Pigem oli tegu kena kevadilmaga.

Redmotolased Piksepinil 25.01.20

Redmotolased olid stardis ning pärast võistlust jagasid reporter Hannale ka kommentaare:
Rene Jerbach: minul ei läinud seekord väga hästi. Rada oli libe ning läksin rehvivalikuga alt. Valisin tavarehvi kuid pori alt tuli jää ning algus oli väga libe. Pärast siiski sain normaalselt liikuma.
Rain Lipson: Rada oli mudane ja libe. Ees oli nael ning taga krossiratas aga taga oleks ka pidanud olema nael.
Sandra Roosme: Rada oli kerge ja mul läks hästi, sest sel korral ma nö ei munenud vaid sõitsin kogu aeg. Rehvivalik oli ka õige – läksin naelaga. Selliseid raskeid kohti nagu varem, ei olnud. Ainult orus üks mudasem koht. Aga midagi väga rasket polnud.
Andres Kukk: See oli minule sobiv rada aga kuna mul hüppeliiges on natukene vigastatud siis pidin terve tee istuma. Rada oli väga äge ning rehvivalik oli mul ka õige- naelaga pidi siin sõitma. Start läks hästi, hoolimata sellest, et panime Palatuga õlad kokku, sain temast siiski mööda. Paras kihutamine oli.
Hanna Anton: Rada oli lihtne (paar kukkumist ka ikka aga polnud hullu). Ilm oli ilus ja üldarvestuses olen ka tulemusega rahul.

Tulemused: > SIIN 
Üldtulemused: 
7. Andres Kukk
8. Rene Jerbach
28. Rain Lipson
67. Hanna Anton
97. Sandra Roosme

Naised: 
1. Hanna Anton
2. Sandra Roosme

Hanna Anton (Piksepini 25.01.20) Foto: Gulbe Agnija