Võrtsjärve enduro

21. Septembril toimus Eesti Meistrivõistluste eelviimane etapp enduros. Vihmasel laupäeval Võrtsjärve ääres toimunud võistlusring oli 55 kilomeetrit pikk ning vastavalt klassidele oli ette nähtud vastavalt 2 ja 3 ringi. Kuna sõidutingimused ning rada oli “Võrtsule omaselt”  tõeline väljakutse ning raskusi esines kõigil sõitjatel, siis vähendati ringide kogus kõigi jaoks 2-le. 

Võistlusring algas mudase ja libeda põllukrossiga kus esimesed hüpped raputasid koheselt sadulast Ain-Gustav Bartelsi, kes vaatamata mudavannile oli oma klassi kiireim ja pani päeva kinni. Tihedalt tema kannul püsis Rene Jerbach, kes sõitis ennast kolmandale kohale. Märga ja libedat metsa läbis ning julma rabapuurimist jagus kõigi rõõmuks ning E-3 klassi kolmanda koha sõitis välja Andres Kukk ning E-2 kiireim mees oli Priit Biene, kes suutis vaatamata tehnilistele viperdustele hästi aega planeerida. 

Eesti karikavõistluste arvestuses Rookie esikoht kuulus Rando Välimetsale ning naistearvestuses trotsis väljakutset ainukese õrnema soo esindajana Hanna Anton, kes igakordselt sõidab sekund-sekundiga aina kiiremini ning seekord jäi tal mahti ka kaasvõistlejat abistada. 

Tänavuse võostlussarja Kärnatajate klassi kolmanda koha sõitis välja Meelis Vaidla. Kusjuures, seekordsel võistlusel oli Kärnatajate klassis rekordarv osalejaid ja samas ka suurim arv katkestajaid. 

 

TULEMUSED:

E-2
1. Priit Biene

E-3
3. Andres Kukk

E-40+
1. Ain-Gustav Bartels
3. Rene Jerbach

E-Rookie
1. Rando Välimets

E-W
1. Hanna Anton

Kärnatajad
3. Meelis Vaidla
9. Rain Lipson

 

Loe lisa www.msport.ee