Sõmerpalu staadionikross 2019

10.juulil võõrustas Sõmerpalu Motoklubi ekstreemi-, superenduro- ja krossisõpru Võrumaal. Püsti oli pandud võimas võistlusareen kus publikul oli suurepärane ülevaade nii rajast, sõitjatest kui live tulemustest. Ka võistlejad kiitsid väga radasid ning jäid väga rahule. Kesknädala õhtupoolik oli täis vaatemängulisi võistlusi ja päev lõppes peadpööritavate freestyle õhutrikkidega.

Motokrossis, kus 65cc klassis võidutses Eesti kiireim 65cc kutt Gregor Kuusk, tegi noorte sõite kaasa veel 7 kutti ja MX2-s esindas Redmotot Katkosilt hea sõiduga.

Sõmerpalu klubi on tuntud väga hea superenduro rajameistrina ning seekordne osavaim ja kiireim mees oli Rene Jerbach, kes on ühtlasi käesoleva hooaaja superenduro Eesti meister. Tihedalt tema kannul oli Ain-Gustav Bartels. Palju õnne võitjatele! 

 

 

 

 

TULEMUSED:

Superenduro 40+
1. Rene Jerbach
2. Ain-Gustav Bartels

Superenduro Hobby
4. Aare Pere

MX2
5. Kairo Katkosilt

85cc
7. Daniel Veškov

65cc
1. Gregor Kuusk
5. Jan-Marten Paju
8. Sander Pihlakas
9. Rasmus Avik
13. Karl Teesalu

50cc
5. Mattias Tamekant
7. Jakob Burmann

Gekamotofotod facebookis