Enduro Euroopa Meistrivõistlused Lätis, Madonas

29-30.juuni toimus Lätis, Madonas Enduro Euroopa Meistrivõistluste III etapp, kuhu kuulus ka Balti ja Eesti Meistrivõistluste üks etapp.
Redmotot oli teiste seas esindamas 5 sõitjat, kes kõik võtsid osa Balti MM-ist, seekordne kuues võisteja, eestlanna Hanna Anton võttis mõõtu Euroopa arvestuses. Kahjuks jäi tehnikast puudu ning Hanna katkestas mõlemal päeval. 
Rada kulges suurte kõrguste vahel ning lõõmav päike tegi võistlustingimused raskeks, sellegipoolest tuli esimesel võistluspäeval E-2 arvestuses Priit Biene kolmandale kohale kuid teisel võistluspäeval lendas tema rattal kett puruks ja Biene pidi katkestama. Teise päeva kiireim oli E-40 klassi Ain-Gustav Bartels, 2.koht.

Tulemustega saad tutvuda siin: (kliki)

Pilte Madonast näed siit lingilt: (kliki)