Top 200, 2. etapp Türil ja 3. etapp Aravatel

Türi lähistel asuvas Kihli motokeskuses sõideti 18.05 TOP200 karikavõistluste teine etapp, kus kiireimas MX A masinklassis saavutas Jüri Triisa viienda koha. Viiendaks tuli ka MX 40+ Rene Peilman ja MX C klassis sõitis ennast seekord kuuendaks Kristjan Kalvar Kull. Päeva parima koha saavutas oma klassis, veteranidest Jaan Tang, teine koht. 

Top200 II etapi tulemuste kokkuvõte:

MX A
5. Jüri Triisa
8. Kairo Katkosilt
14. Jaanus Koval

MX B
16. Haron Sepper
17. Riko Muttik

MX C
6. Kristjan Kalvar Kull

MX veteranid 
2.Jaan Tang

MX 40+
5. Rene Peilman

M. K. Photography pildid Türi etapilt leiad siit:

TOP200 karikavõistluse kolmas etapp toimus käesoleval nädalavahetusel, 1.juuni Aravetel kus naiste arvestuse esikoha tõi klubile Kadri Ehamäe. Külgkorvi teine koht kuulus Gordejevi ja Kivaste dueole ja päeva kiiremais MX A klassis oli Jüri Triisa kolmas. MX veteranide klassis sõitis ennast kolmandale kohale Jaan Tang

Top200 III etapi tulemuste kokkuvõte:

MX Naised
1. Kadri Ehamäe

MX A
3. Jüri Triisa
7. Kairo Katkosilt
12. Jaanus Koval

MX B
18. Riko Muttik

MX C
8. Kristjan Kalvar Kull

MX E
47. Daniel Veškov

MX veteranid 
3.Jaan Tang

KV
2. Gert Gordejev/Keit Kivaste

MX Open D
22. Rando Maidla

Motostart Photography pildid leiad siit: (kliki)