Redmoto noorte treening Priit Rätsepaga

15.mai õhtul käis Redmoto noori treenimas MMi mees Priit Rätsep. Trennis tegid kaasa 16 motokutti:  Reimo Šintjakov, Kert Kont-Kontson, Sebastian Köster, Jakob Burman, Chris Ryan Kaljumäe, Oliver Saar, Oskar Põld, Aston Allas, Hannes Roondi, Karl Sander Aedla, Remi Felman, Enriko Peilman, Simon-Aron Zuts, Ralf Puusepp, Martin Lemsalu ja Mattias Luht.

Omadele olid kaasa elamas vigastusi ravivad Tom Johann Volmerson, Sander Pihlakas ja  Romi Järvelaht. Sõpradele olid tulnud pöialt hoidma ka Jan Marten Paju, Kristen Soha ja Rasmus Avik. Lühidalt öeldes oli kohal kogu Eesti motokrossi tulevik! 

Mitmele poisile oli ühistreening esimene üritus Redmoto ridades. Tere tulemast Redmotosse Reimo, Karl Sander, Simon-Aron ja Mattias! Suured tänud Redmoto poolt ka Priit Rätsepale ägeda trenni eest!

Kohtumiseni Redmoto 2019 noortesarja 1.etapil juba sellel kolmapäeval – 29.05.2019 Lokuti krossirajal!