EHKK II etapp Tihemetsas

Laupäeval sõideti Tihemetsas Lauri krossirajal Eesti Hobikrossiklubi II etapp. Kui veel hommikul tervitas sportlasi lumine rada ja külm ilm, siis päeva peale ilm küll selgines, aga libe rada pani sõitjaid proovile.
Kõige võidukam oli õrnema soo esindaja Kadri Ehamäe, kes sõidab käesolevast hooajast A1M Husqvarna tiimiga ning ulja naisena võtab mõõtu juba meeste ridades. Ehamäe on igakordselt aina kiirem ja tuli seekord MX C arvestuses teiseks!
MX juuniorite arvestuses võitis kolmanda koha kiire kutt Kairo Katkosilt! Palju õnne!

Meie sportlaste tulemused EHKK 04.05.2019 sarja II sõidus:

MX juuniorid
3. Kairo Katkosilt

MX B
14. Riko Muttik

MX C
2. Kadri Ehamäe
10. Kristjan Kalvar Kull

2 takti
8. Daniel Veškov

85AMA
4. Silver Romandi

M. K. Photography pildid

Motostart Photography pildid