Adrenalin Arena hooaja avaetapp

 

Redmoto noored olid Adrenalin Arena CUP 1. etapil edukad

Pühapäeval, 16.12.2018 anti Sõmerpalus asuvas Adrenalin Arena sisehallis avalöök 2018/19 hooaja noorte sisemotokrossi karikavõistlustele. Esimesel etapil jätkus osalejate arvu kasvutrend, võistlustules oli 165 noort sõitjat 7 eri riigist.

Redmoto klubi sõitjad olid võistlustel edukad!

Masinaklassis 65cc oli stardis 58 sõitjat, kes jagati vastavalt kiirusele mitmesse gruppi. Kiireimas nendest võttis võidu meie Gregor Kuusk (Husqvarna, RedMoto Racing), kes jagas sõitudes koos lätlase Tomass Šaicansiga kaks esimest kohta, kuid kuna Gregor oli parem viimases võidukihutamises, siis kuulus ka etapivõit just talle. Sõitudes 4. ja 3. koha saanud Eelis Viemerö (KTM) Soomest oli kahe sõidu tulemusena kolmas.

65cc klassi kokkuvõttes Karl Teesalu 14., Jan-Marten Paju 20.,Tom Johann Volmerson 24. ja Sander Pihlakas 38.koht.
  
50cc klassis oli kohal 46 osalejat, kellest kiireimas grupis osutus parimaks Aigar Leoki poeg Lucas (Husqvarna, Sõmerpalu MK), kes võttis mõlemast sõidust esikohad. Talle järgnesid Redmotolsed Aston Allas (Husqvarna) ja Sebastian Kõiv (KTM). 50cc klassisi võistlesid ka Mattias Tamekant 15. koht, Jakob Burmann 20. koht ja Chris Ryan Kaljumäe 34. koht. Kõige pisemas 50cc junior arvestuses võidutses sõitudes 1. ja 2. koha saavutanud Romet Jundas (KTM, KTM Racing Estonia). Teise koha sai avasõidu 3. ja viimase kiireim Theo Kolts (KTM, Vihur Motosport) ning kolmanda Gregor Lootus (KTM, Motoextreme), tema saavutas sõitudes 2. ja 7. koha.
5. koha saavutas meie Chris Ryan Kaljumäe, kes tegi kaasa ka suuremas 50cc klassis.

 

85cc klassis läks võit lõunanaabritele, kui kahe sõidu kokkuvõttes noppis etapivõidu Markuss Ozolins (Husqvarna). Teise koha võttis Mikk Kallion (Husqvarna, Sõmerpalu MK) venelase Ilias Krasnitskiy (KTM) ees. Meie Daniel Veškov (KTM) ületas finišijoone 25. kohal.

Kõige kiireimas MX125 klassis Redmoto võistlejaid ei olnud, kuid kolmandale kohale tuli lätlase Mairis Pumpursi (Yamaha) ja soomlase Kasper Kangasniemi (KTM) järel varasemalt Redmoto eest võistelnud ja nüüd Sõmerpalu motoklubiga liitunud Martin Michelis (KTM).

 
 
 
Aitäh Jaan Salustele ülevaate eest!