Redmoto sõitjad EMV viimasel etapil Tihemetsas!

22. septembril toimus Tihemetsas Eesti Meistrivõistluste viimane etapp, kus selgusid 2018 aasta  Eesti meistrid motokrossis. Eesti meistritiitli tõi Redmoto klubile 85cc klassis Martin Michelis.

65CC klassis oli võistlustules neli Redmoto poissi. Hommikul kvalifikatsiooni kiireim poiss oli Gregor Kuusk ja sõitis välja kvalifikatsiooni kiirema aja. Karl Teesalu oli 8-s, Jan-Marten Paju 14-s ja Tom Johann Volmerson 24-s. 

Esimeses sõidu võttis kindla stardivõidu meie Redmoto poiss Karl Teesalu. Jällegi näitas head minekut Gregor Kuusk ja lõpetas sõidu teisena. Karl Teesalu oli 11-s, Jan-Marten Paju 14-s ja Tom Johann Volmersor 24-s. Teises sõidus võttis stardivõidu jälle meie poiss Karl Teesalu. Väga vägeva ja ilusa sõidu tegi Gregor Kuusk, kes lõpetas teise sõidu esimesena. Karl Teealu oli 8-s, Jan- Marten Paju 12-s ja Tom Johann Volmerson oli 22-ne. Päeva kokkuvõttes astus Gregor Kuusk poodiumi kõige kõrgemale astmele saavutades esimese koha, Karl Teesalu sai kokkuvõttes 9-nda koha, Jan-Marten Paju 13-s ja Tom Johann Volmerson 23-nda koha.

Eesti Meistrivõistluste 2018 aasta kokkuvõttes 65CC klassis:

2. Gregor Kuusk

85CC klassis oli võistlustusles üks Redmoto poiss. Hommikul kvalifikatsiooni sõitis Martin Michelis välja kolmanda aja.

Esimeses sõidus võttis Martin kindla stardivõidu. Mõned ringid suutis ta hoida liidripositsiooni, kuid siis kahjuks kukkus ja konkurendid möödusid temast. Sõidu lõpetas Martin kolmandana. Teises sõidus võttis Martin jälle kindla stardivõidu ja asus sõitu juhtima soomlase Sampo Rainio ja lätlase Edvards Bidzansi ees. Kahjuks kaks ringi enne sõidu lõppu suri Martinil ühes kurvis mootorratas välja ja soomlane Sampo Rainio sai siis temast mööda. Õnneks sai Martin mootorratta uuesti käima ja lõpetas sõidu teisena. Päeva kokkuvõttes sai Martin Michelis teise koha. Päev oli pingeline ja täis põnevaid hetki, mille tegi Martinile kindlasti natukene raskemaks haiguse pealt sõitma tulek.

Eesti Meistrivõistluste 2018 aasta kokkuvõttes 85CC klassis:

  1. Martin Michelis

MX2 klassis oli võistlustules Hans Priidel. Hommikul kvalifikatsioonis näitas Hans 7-ndat aega. Esimeses sõidus oli Hans 4-s ja teises sõidus 4-s. Päeva kokkuvõttes tubli 4-s koht.

Eesti Meistrivõistluste 2018 aasta kokkuvõttes MX2 klassis:

4. Hans Priidel.

MX1 klassis oli võistelemas Jüri Triisa. Hommikul kvalifikatsioonis oli Jüri 12-s. Esimeses sõidus oli Jüri 13-s ja teises sõidus oli Jüri 12-s. Päeva kokkuvõttes sai Jüri 13-nda koha.

Võime öelda, et viimane meistrivõistlus Tihemetsas oli Redmotole väga ilus päev ilusate tulemustega.