Redmoto sõitja Martin Michelis Euroopa Meistrivõistluste kolmandal etapil Poolas!

Võidupühal 23-24 juunil sõideti kolmas Ida regiooni Euroopa Meistrivõistluste etapp Poolas. Redmoto sõitjatest oli üks võistleja 85cc klassis Martin Michelis.

Laupäeval oli 85cc klassis kokku 21 võistlejat, kus vabasõidus, eel-kvalifikatsioonis ja kvalifikatsioonis näitas Redmoto sõitja Martin Michelis päeva  kõige kiiremat aega, millega kindlustas endale finaalsõitudeks välja esimese koha.

Pühapäeval sõideti üks soojendussõit ja  kaks finaalsõitu. 85cc klassis oli stardis 21 võistlejat. Hommikuses soojendussõidus näitas Martin päeva kiiremat aega. Starti läks Martin enesekindlalt ja oli päevaks hästi ettevalmistanud. Kahjuks, aga start Martinil nii hästi ei õnnestunud, stardist sai Martin esimesena minema, aga kahjuks  stardikurvis sõitis esirattaga valli ja kukkus, kus jäi kõigi teiste alla. Aga Martini võistlusvaim oli nii suur, tegutses kiirelt ja läks rajale tagasi viimaste seas. Sõidu jooksul kukkus Martin veel kolmel korral, sest ratas polnud enam parimas korras.  Martin lõpetas esimese finaalsõidu 12. kohal, kus oli küll palju kukkumisi, kuid nendest olenemata sõitis Martin kõigist võistlejatest kiireima ringiaja.

Teises finaalsõidus oli stardis 21 sõitjat. Martinil õnnestus start hästi, läks stardis kolmandal kohal. Pärast teist ringi tõusis Martin sõitu juhtima, kuhu ta jäi ka sõidu lõpuni ja lõpetas sõidu esimesena, sõites ka parima ringiaja. Teine sõit kujunes kõigile võistlejatele raskemaks kui esimene, sest terve sõidu aja  ligi pooltundi sadas paduvihma, mis tegi rajaga oma töö. Päeva kokkuvõttes lõpetas Martin Euroopa Meistrivõistluste kolmanda etapi Poolas 5. kohaga.

Martin suutis saada kahe Euroopa Meistrivõistluste etapiga vajaminev arv punkte, et  kolme etapi üldkokkuvõttes sai 9. koha, mis kindlustab talle koha finaalvõistlusel, mis toimub 22. juuli Loketis.