Redmotolane Kadri Ehamäe saavutas Soomes III koha!

Redmotolane Kadri Ehamäe osales 09.06.2018 Soomes toimuval MXD II etapil Iisalmis. Kvalifikatsioonis oli Kadril raskusi savirajaga harjumiseks, kuid suutis välja sõita 5-nda aja.

Esimene start õnnestus Kadril suurepäraselt ja ta võttis stardivõidu. Kadri juhtis võistlust 2 ringi kui temast möödus Hanna Mertasalmi. Kadri näitas head hoogu ja sõitis tublil teisel kohal peaaegu terve sõidu. Savirajal oli tekkinud kurvidesse sügavad sooned ja kaks ringi enne lõppu Kadri natuke jäi soonde kinni ja temast möödus Vilma Jarkkola. Esimesest sõidust Kadrile kolmas koht.

Teine start Kadril ebaõnnestus, stardikurves oli Kadri alles üheksas, kuid Kadri oli harjunud raske savirajaga ja näitas suurepärast kiirust. Mõne ringiga Kadri möödus konkrentidest ja oli tõusnud juba viiendale kohale. Viimastel ringidel tegi Kadri väga head sõitu olles kiirem ees olevates. Kolm ringi enne lõppu Kadri möödus Ria Virtanenist ja oli juba kolmandal kohal, selle kohaga ka Kadri sõidu lõpetas.

Kokkuvõttes Kadrile ka siis kolmas koht Hanna Mertasalme ja Vilma Jarkkola järel. Järgmine Soome etapp on Kadril 07.07.2018 Kuopios.

Kadri tänab kõiki oma sponsoreid: iSport, Jopa, Väike Ehitus, Yacco, RedMoto, Värska, Veski Mati, GoPro, Paide Spordikeskus, MiniDirt, EKS Brand, FunneleWeb Filtrid, matkaauto.ee