Rene Jerbach superenduro viimasel etapil!

 

31. märtsil peeti maha kõva lahing superenduros.  Rootsis toimus selle hooaja viimane etapp superenduuros. Euroopa arvestuses olid võistlustules seekord kolm eestlast: Rene Jerbach, Riho Kollist ja Kalev Kriis.

Kvalifikatsioonis sõitis Rene end teisele, Riho seitsmendale ja Kalev kümnendale kohale. Seega pääsesid kõik eestlased ajasõidust otse finaali. Esimeses finaalsõidus oli Rene viies ja teises üheksas, mis tagas päeva kokkuvõttes üheksateistkümne osaleja (s.h. neljateistkümne finalisti) seas kuuenda koha.

2017/2018 hooaja kokkuvõttes saavutas Rene Euroopa meistrivõistluste arvestuses seitsmenda koha. Rene tänab võistlustel kaasas abiks olnud mehaanik Jarko Metsist ja Redmoto meediaesindajat Peeter Lääts’i ning kõiki pöidlahoidjaid ja kaasaelajaid.

 

image2.jpeg