Redmotolased Harku jääraja II etapil!

Laupäeval 10. märtsil sõideti Tallinnas Harku järvel teine jääraja etapp. Redmotost oli esidatud 11 sõitjat. Rada oli peaaegu veeall ja sellise raja peal ei õnnestunud rohkem starte teha kui ainult esimene, teine sõit jäeti ära. Tulemused selgusid esimesest sõidust.

50cc klassis oli kokku seitse sõitjat ja nedest üks Redmotolane Tom Johann Volmerson. Kvalifikatsioonis sõitis endale välja teise aja, aga esimesse sõitu ei saanud.

65cc klassis oli 14 sõitjat ja nendest kolm Redmotost. Gregor Kuusk sõitis endale kvalifikatsioonis esimese aja, Rasmus Avik kolmanda ja Kristen Soha kuuenda. Esimese sõidu kokkuvõttes sai Gregor Kuusk esimese koha, Kristen Soha viienda koha ja Rasmus Avik kuuenda koha.

Quadi klassis oli 18 sõitjat ja üks Redmotolane Martin Adamson, kes kavifikatsiooni sõitis endale välja esimese aja, aga esimesse sõitu ei saanud.

Vet 40+ klassi oli kokku üheksa sõitjat ning üks Redmotolane Jaan Tang. Jaan sõitis välja endale kolmanda aja ja ka esimese sõidu kokkuvõttes saavutas kolmanda koha.

MX- Hobi klassis oli 25 osalejat ja kaks Redmotolast Andre Prems ja Raido Leenpalu. Andre Prems sõitis endale kvalifikatsioonis välja viienda aja ja Raido Leenpalu 25. aja. Andre lõpetas päeva kokkuvõttes kuuenda kohaga, aga Raido esimesse sõiti ei saanud.

MX-A (krossinael) klassis oli kokku kümme võistlejat ja nendest kaks Redmotolast. Andre Park sõitis endale kvalifikatsioonis esimese aja ja ka päeva kokkuvõttes saavutas kindla esimese koha. Teine võistleja Jüri Triisa sõitis endale seitsmenda aja ja esimeses sõidu kokkuvõttes saavutas kuuenda koha.

MX Open (jääpiik) klassis oli kokku 17 sõitjat, kaks Redmotolast. Andre Park ja Hanno Velt. Andre Park sõitis endale ka jääpiigi klassis välja esimese aja ja samuti päeva kokkuvõttes saavutas esimese koha. Andre Park võttis kahest klassist esikoha, nii krossinaela klassist kui ka jääpiigi klassist. Teine sõitja Hanno Velt saavutas kvalifikatsioonis endale viienda aja ja päeva lõpetas 14.kohaga.