Redmotolased Adrenalin Arena III etapil!

Pühapäeval sõideti Võrumaal kolmas Adrenalin Arena Cup lastele, mis oli ühtlasi ka talvehooaja viimane etapp. Redmotolastest oli kohal tulnud 12 sõitjat. 

50cc jun klassis oli kokku üheksa sõitjat,  meie sõitjatest oli esindatud Jakob Burmann, kes sõitis endale kvalifikatsioonis kolmanda aja. Esimeses sõidus samuti kolmas, teises sõidus tuli aga teine koht ja kokkuvõttes saavutas Jakob teise koha. 

50cc klassis oli kokku 41 sõitjat, kus  Redmotolasi oli 5. Remi Felman saavutas kolmanda koha päeva kokkuvõtteks.   Enriko Peilman oli kokkuvõttes neljas. Mattias Tamekant saavutas päeva lõppedes 19 koha. Jakob Burmann, kes sõitis ka 50cc jun, sõitis ka 50cc klassi ja seal tuli 28 kohale.Tom Johann Volmerson tuli kokkuvõttes 31 kohale.

65cc klassis oli kokku 35 sõitjat ja nendest kolm Redmotolast. Gregor Kuusk saavutas meil päeva lõppedes kolmanda koha.  Karl Teesalu tuli kokkuvõttes 15. kohale. Rasmus Avik oli kokkuvõttes 27.

85cc klassis oli sõitjaid 15 ja Redmotolasi oli kaks. 85cc klassi päeva parim oli meie oma klubi sõitja Martin Michelis, kes pakkus koos Soome sõitja Kasper Kangasniemiga põnevat vaatepilti mõlemas sõidus, kuid siiski saavutas kõikides sõitudes esimese koha Martin.  Martin rääkis, et päva alguses tundis ta juba ennas üsna enesekindlalt kuid väike närv oli ikka sees. Daniel Veškov sõitis endale välja 11. koha. 

125cc klassis oli kokku kuus sõitjat ja nendest üks Redmotolane Kairo Katkosilt. Kvalifikatsioonis sõitis Kairo endale välja teise koha. Esimeses sõidus sai Kairo samuti teise koha, aga paraku mõne vea tõttu teises sõidus tuli aga neljas koht ja päeva kokkuvõttes saavutas Kairo tulbi kolmanda koha. 

Pildil on Redmotokad koos Andre Pargiga, kes saavutas laupäeval Harku jäärajal MX A klaassis esimese koha ja ka MX Open klassis esimese koha.