Redmotolane Hans Priidel #78 Itaalias Sardiinia saarel laagris!

 

Redmoto klubi sõitja Hans Priidel #78, käis talvel Itaalias Sardiinia saarel treenimas!

Hans jõudis talve jooksul käia kaks korda Itaalias Sardiinia saarel sõitmas. Esimene kord käis  jõulude aeg ja tagasi tuli 8.jaanuaril. Enne sinna minekut polnud vigastusest taastumise tõttu kordagi tsikli peale jõudnud ning ärevus oli suur. Esimesed trennid veetis Hans kurvirajal, kus alustas rahulikult ja suurele rajale läks alles kolmandal päeval. Algus oli keeruline- tunnetust polnud ja hirm oli naha vahel, kuid mida aeg edasi seda paremaks läks.

 

Teisel korral jõudis Hans saarele 25. jaanuaril. Eelimisest laagrist oli veel soe veel sees ja sai kohe kiirust arendama hakata. Väga palju andis juurde liivasel Riola Sardo rajal treenimine ja juba esimese nädala lõpus tundis Hans, et on enda endise sõidu juures tagasi. Lisaks sõitmisele käis Hans jooksmas ning tegi hommikuti erinevaid harjutusi ja venitusi.

Laagrite eesmärk oli võimalikult palju sõita, sõitu nautida ja areneda. Lisaks sõidule tutvus ta ka Sardiinia saartega ja sealse eluga. Ka vaatamata teise laagri lõpus katki läinud mootorile, jäi Hans igati rahule kogemuste ning sõiduoskustega, mille ta seal omandas.

 

Uuel hooajal on Hansul plaan sõita Eesti- ja lähiriikide meistirvõistlusi. Sealhulgas ka ADAC-i sarja ning rahalisel võimalusel ka mõni etapp euroopa meistrivõistluseid. Hansu 2018 eesmärgiks on anda endast igas olukorras ja alati parim ning tõestada kahtlejatele, et ma suudan edukalt välja tulla mistahes olukorrast!

Kes soovib Hansu tegemisi toetada, siis võib temaga julgesti ühendust võtta!