22. märtsil Redmotolastele Rutiinimurdja vol 3!

Maailma kõige atraktiivsema võistkondliku pallimängu koolitus Redmotolastele. Toimub 22. märtsil algusega kell 19.00 Viimsi spordikeksuses (Randvere tee 8, Haabneeme).

Käsipall on üks populaarsemaid mänge Euroopas. Käsipall nõuab suurt vastupidavust ning palju jõudu ja kontakti vastasmängijaga ei tohi karta! Selleks, et seda väga atraktiivset ja emotsionaalset spordiala natuke tutvustada, korraldab meie klubi liige ja käsipallur Priidik Neps koos oma võistkonnakaaslastega ühe toreda ja kindlasti meeldejääva õhtupooliku.

*EESMÄRK *Veedame sportlikult aega ja teeme tutvust käsipalliga. Oodatud on ka kõik mitte kunagi käsipalli proovinud RedMotokad. Kõik saavad ka oma palliviske kiirust mõõta km/h (selgitame välja RedMoto kibedama käpa), väravasse visata ja osaleda ka mängus.

*REEGLID*
Osaleda võivad kõik klubiliikmed. Mängitakse ülipehme rohelise Select palliga, nii et keegi ei pea kartma väravasse minna! Mäng ilma kontaktita kaitses, vastast ei või kinni võtta, et algajatel mäng paremini sujuks! Trenni käigus harjutame ka pisut kontaktiga varianti.

*RIIETUS *Riideid on võimalik vahetada ja pesemas käia Viimsi Kooli riietusruumides (mehed ja naised on eraldi riitetusruumides). Riietus võiks olla sportlik (nt. t-särk ja lühikesed püksid ja sisejalanõud).

Küsimuste korral pöörduda  Priidik Neps-i poole tel. 5019336.