Tihemetsas sõideti Addinol motokrossi MV 4. etapp

Möödunud nädalavahetusel sõideti Addinol Eesti motokrossi meistrivõistluste neljas etapp Tihemetsas.

Redmotolaste tulemused:
65cc
14. Gregor Kuusk
31. Daniel Veškov

85cc
18 Jüri Saluste

125cc
8 Kairo Katkosilt

MX1 
7 Jüri Triisa

MX Hobi
7 Riho Rebane
14 Mihkel Tääkre

Quad Veteran
2 Raido Viinapuu

Quad hobi
8 Priit Plaado

KV hobi
6 Keit Kivaste/Tõnis Tuul

Kairo Katkosilt kommenteerib sõitu: 
Päev algas ajasõiduga, nagu ikka oli 125cc esimene kes pidi sõitma. Rada oli päris libe ja raske ning ei tulnud kuigi hea aeg. Sain seitsmenda koha. Esimene sõit läks start nässu ja pingutasin liiga üle ja käsi läks nii täis, et ei jõudnud enam isegi leinkstangist kinni hoida, lõpetasin kaheksandana. Teine sõit algas hästi, sain stardis kolmandana minema ja sõitsin paar ringi ees. Kuna trenni pole piisavalt teinud, siis seekordi läksid käed täis ja lihtsalt ei jäänud muud üle kui hoogu hakata maha laskma. Rada oli juba päris soondes ja aukus ning rada väsitas väga ära. Kokkuvõttes kaheksas koht.