TOP 200 IV etapi tulemused – Kadri Ehamäe ja Riho Rebane esimesed omas klassis

Nädalavahetusel sõideti Lauri krossirajal TOP 200 4. etapp.
Redmotolaste tulemused: 
MX Naised:
1. Kadri Ehamäe

MX Open A
7. Jüri Triisa
10. Hans Priidel 

MX Open C
1. Riho Rebane
8. Renno Ruubel

MX Open D
9. Dan Murumets

MX Open E
18 Taavi Lattik

MX V 40+
6. Jaan Tang
14. Richard Kukkur
15. Ain Musting

Riho Rebane #295

Kuna see mu kodurada, oli esikoht mu ammune unistus. Jaanide aeg sai viimane korralik trennitsükkel (4päeva järjest) tehtud kodurajal. Olen viimased aastad võistelnud ainult kuiva ilmaga, kuid mida võistluspäev lähemal tuli, seda selgemaks sai, et tuleb porikross. Nädala sees otsustasin, et sõidan seekord iga ilmaga. Hommikul ajasõidus sõitsin välja kuuenda aja, mis minu arust oli päris hea, kuna pole poriga sõitnud. 1 start õnnestus täielikult, olin stardikurvis esimene. Kuna rajal oli sõidetud sisse ainult üks kuiv sõidusoon, siis pidin ainult sisekurvides katma tagant tulijaid. See õnnestus mul kuni viimasel ringil 5 kurvi enne finishit, otsustas 2 koha vend meid mõlemaid pikali sõita, 3. kohal olnud soomlane pääses meist mõlemast mööda ja võitis sõidu. Mina vajusin 2. kohal olnud venna tsiklile peale, põletasin end vastu tema sumpsi ära, tõukasin end kähku püsti, tema sai minema, minul esiratas soonest väljas, sikutasin tagasi ja sõitsin rahulikult finisisse kolmandana. Ei saa siiamaani aru mis see tüüp mõtles aga vähemalt tuli vabandama peale sõitu. 2. start jälle stardivõit. Seekord aitasid paljud tuttavad raja ääres, kes andsid teada mis mul seljataga toimub. Sain palju rahulikumalt sõita, kuna sõitsin algul pika vahe sisse. Võitsin teise sõidu. Esimese sõidu võitja tuli 6ndana ja see, kes mu pikali sõitis esimene sõit, oli teises sõidus rohkem pikali olnud kui tsikli peal. Ja kahe sõidu kokkuvõttes sain esimese koha. Oleks tulnud ideaalne päev kui esimeses sõidus poleks pikali sõidetud.