Redmotolased võistlesid SuperMoto kolmandal etapil Tabasalus

Tabasalu kardirajal sõideti Eesti SuperMoto meistrivõistluste kolmas etapp.

Peeter Tomp #35, klass SuperQuad: Esimeses sõidus sain 2.koha ja teises sõidus esimese. Kõik oli justkui hästi aga sõidu järel selgus, et sumbuti müra siiski riivas tehnilise komisjoni kõrvu ning mulle lisati 30 trahvisekundit. Esikoht tuli loovutada lätlasele.

 Järgmine kord proovin vähem müra teha:)

Klassis S1 sai 8. koha Redmotolane Don Eric Laane #619:

Päev algas ilusti, kuna suutsin vabatrennis välja sõita kolmanda aja, mis andis päris kõvasti enesekindlust. Kuid teadsin ka seda, et see on ainult vabatrenn. Kvalifikatsioonis olin viies, esimesed kuus sõitjat olid samas sekundis, mis tähendas seda, et tulevad väga rasked sõidud. Selline asi ei meeldinud mulle kohe üldse, kuna olin haigestunud põskkoopapõletikku nädal enne ja tänu sellele polnud füüsiline vorm kõige parem. Esimene sõit sain stardist ilusti minema, hoidsin neljandal järgi, kuid siis tuli väsimus ja lõpuks andsin ka viienda koha ära ning lõpetasin kuuendana. Enam-vähem võib rahule jääda. Teine sõit sain stardist halvasti minema, kuna ei olnud piisavalt ees kehaga ja esiots tõusis üles. Hoidsin kuuendaga ühtlast vahet ja natukene tulin isegi võibolla järgi, aga siis lasin esiotsa alt ja seetõttu läks kaks sõitjat mööda. Natukese aja pärast püüdsin need kaks sõitjat kinni ja asusin jälle üksi sõitma, kuid siis suutsin kurvist välja minnes suurel kiirusel esiratta alt ära lasta ja peale seda oli sõit läbi, veeresin finishisse 11-dana. Kindlasti ei saa rahule jääda, aga nüüd on vähemalt meeles alati esirehv üle kontrollida peale esimest sõitu. Kokkuvõttes olin kaheksas. Pärast Tabasalu etappi hoian viiendat kohta edetabelis.

Don Eric Laane #619