Redmotolaste nädalavahetus Mulgi krossil ja Pärnu offroadil

Vasakult: Toomas Triisa (Redmoto Racing) , Martin Leok (Sõmerpalu motoklubi), Ragnar Valdstein (Karksi Racing Team)
Vasakult: Toomas Triisa (Redmoto Racing) , Martin Leok (Sõmerpalu motoklubi), Ragnar Valdstein (Karksi Racing Team)

Nädalavahetusel olid Redmotolased stardis kahel võistlusel – Mulgi krossil ja Pärnu Offroadil.
16. aprillil toimunud Mulgi krossi Redmotolaste tulemused:
50cc klassis 4. koht Gregor Kuusk, 13. koht Karl Teesalu, 14. koht Remi Felman, 22. koht Rasmus Avik. 85cc klassis startis Martin Michelis, kuid kukkumise tõttu katkestas. Sama juhtus ka MX2 klassis startinud Hans Priideliga. Mulgi kross oli ka Baltimere karika II etapp ning kuna mõlemad katkestanud poisid olid esimesel etapil stardis ja sõitsid punktidele, siis teise etapi järel on Martin Michelis 85cc klassis 19. kohal ning Hans Priidel MX2 klassis 37. kohal. Kiiret paranemist ning järgmistel võistlustel kõikidel redmotolastel pöidlad pihus ja elavad raja ääres kaasa! 😉

Pärnu Offroad 2016 sõideti pühapäeval, 17. aprillil. Redmotolastest parima tulemuse tõi end poodiumikohale sõitnud Toomas Triisa – 2. koht enduuro klassis. E1 klassis Andre Park 8. koht, E3 klassis Urmas Põldmale 6. koht (Urmasel oli sel päeval ka sünnipäev. Palju õnne, Urmas!) Harrastajad C klassis Jaan Tang 9. koht ning Egert Veltson 31. koht!