Toimus Redmoto klubisarja I etapp

25653604504_0a492082ac_kEile, 5. aprllil toimus Männikul Redmoto klubi esimene võistlus. Osales 33 võidusõitjat ja 22 abimeeskonna liiget! Tulemused: Pro klassi 3 parimat olid Priit Biene, Toomas Triisa ning Jarko Metsis. Hobby klassis Rene Jerbach, Ain Musting ja Kristo Papstel.
Tuleb nõustuda peaajavõtja Signe Ilvese sõnadega, et tegelikult olid kõik eranditult tublid! Aitäh kõikidele sõitjatele ja abilistele ning klubi toetajatele!

Tulemused

Pildid võistlustest SIIN (fotograaf Ürli Vürst)

Järgmine etapp toimub juba 2 nädala pärast Maardus!

Osalejate emotsioonid ja kommentaarid:
Veiko Biene, sarja idee algataja

Redmoto ajaloo esimene klubisisene võidusõit oli minu arust vägagi õnnestunud. Üle ootuste palju osalisi nii sõitjatena kui abilistena ja seda vaatamata vihmale. See näitab meie klubi tugevust ja ühtekuuluvust. Klubilised, kes sel korral ei saanud mingil põhjusel osaleda siis kindlasti järgmine kord kohale! Sellist klubisisest vaba ja toredat õhkkonda saame luua ainult kõik koos ja seda on hea teha kui on toredad klubilised ümber. Suured tänud kõigile!

Rando Maidla, klubi liige ja aktiivne kaasaelaja
Äärmiselt heameel oli näha, et esimesel üritusel oli nii palju osalejaid. Loodame järgneval krossietapil veel suuremat osavõttu. Rene`lt väga hea töö. Rada tundus piisavalt keeruline nii krossisõitjatele, kui ka algajale enduromehele. Kindlasti said kiired ka naha märjaks ja mitte ainult pisikesest vihmasabinast.

Toomas Triisa annab intervjuud Mihkel Kärmasele saatest Pealtnägija
Toomas Triisa annab intervjuud Mihkel Kärmasele saatest Pealtnägija

Samuti oli palju muid huvilisi ja kaasaelajaid. Kiidan ka kokkasid. Need koogid lihtsalt sulasid suus. Kogu see telgialune lett oli kenasti täidetud ja igas vanuses osaleja sai sealt omale meelepärast. Loodan, et RedMotolasel oli piisavalt lahke süda, et ühtkomateist kogunes ka kogumise kasti.
Üllatus muidugi oli suur, kui kuulsin, et Pealtnägija meie tegemisi kajastas. Millisel moel, eks seda saab näha.

Kiidusõnu saaks veel lausuda erinevate osapooltele. Signe, stardi ja finishi meeskond… Stardiandja hakkas natuke liiga palju häält tegema, aga eks ta pidi ka ennast tõestama kuidagi. Võibolla olen jätnud oma teadmatusest mõned olulised abikäed veel mainimata, aga.. Ühesõnaga õnnestus esimene sportlik õhtu 110%. Üritus täitis oma eesmärgi ja korraldajatele vaid tuult tiibadesse.

Toomas Triisa # 18
Mul on hea meel näha, et klubi uus konseptsioon on hästi tööle hakanud ning hea meel oli näha, et lisaks sõitjatele lõi võistluse korraldamises kaasa nii palju abilisi ja fänne!

Priit Biene #531
Mulle väga meeldis klubi esimene võistlus. Rada vajas natuke harjumist, aga kui soon sisse tuli, siis oli superluks! Korraldus oli hea sujuv ning söögipoolis eriti hea!

Jan Soone, stardiandja
No nii!! Sai siis oldud-käidud Redmoto ESIMESEL osavõistlusel ja emotsioonid on laes!! Väga sheff ja lahe üritus oli, ning pole kunagi nii palju saanud Enduro osakonna meeste peale karjuda, kui sel korral-sai ikka korralikult välja elatud 😀 MX Teamis on ikka kord majas!
Suured tänud toetajatele/fännidele/sõpradele, kes varustasid suupistete ja jookidega, ning suur tänu kuusekasvu pastillide eest, mis taastasid minu häälepaelad väga kiiresti 😉
Järgmisel Redmoto osavõistlusel loodan näha ka neid liikmeid, kel sel korral ei õnnestunud osa võtta.

Rene Jerbach, rajameister
Suured tänud kõigile kes kohal olid! Minule meeldis eriti see, et ka nendel, kes alguses olid pisut ehmunud, oli sõidu lõpus lai naeratus näol. Abiliste tegevustest parim oli ajavõtusüsteem, kus üks ütles numbri, teine hõikas stopp ning Jan andis vahele starte. Signe oli eriti tubli, et suutis terve õhtupooliku selles virrvarris keskenduda. Mina sain sellest, et kõigile meeldis kõvasti indu juurde ja kui vaja olen nõus uut rada kuhugile meisterdama! 

Redmoto I klubivõistlus 5. aprillil 2016 Männikul
Redmoto I klubivõistlus 5. aprillil 2016 Männikul