Redmoto ja Kiilimoto koostöö jätkub ka sellel aastal

Neljapäeval, 25. veebruaril kohtusid Redmoto ja Kiilimoto juhatuse liikmed, et arutada klubidevahelist koostööd. Redmoto ja Kiilimoto on koostööd teinud juba aastast 2013 ning ka sellel aastal on oodata koostöö jätkumist. Kiilimoto tehnikaringi eesmärk on tekitada noortes huvi tehnikaspordi vastu. 4-10 aastased lapsed õpivad ohutusreegleid ning mootorrattaga sõitmist. Varustust endal olema ei pea, selle saab kõik kohapealt.

Redmoto klubi ja sõitjad on abiks pisikeste motosportlaste õpetamisel ja motiveerimisel. Ühiselt on plaanis jätkata treeninguid, kus medaleid kogunud sportlased lähevad alustavatele tulevikutähtedele näpunäiteid jagama. Kiilimotost edasi võistlussporti tulevad noored on igati teretulnud Redmoto klubis ning mitmed ongi just meie klubis alustanud võistlusspordiga.

Kajastame hooaja jooksul Kiilimoto võistluste ning koolituste infot, et kõik suured ja väiksed motospordihuvilised leiaksid võimalikult kiirelt tee rajale või raja äärde!

Rohkem infot Kiilimoto kohta: www.kiilimoto.ee

Toomas Triisa juhendamas Kiili motoklubis väikseid algajaid motosportlasi

One thought on “Redmoto ja Kiilimoto koostöö jätkub ka sellel aastal

  1. Hea lugu lugemiseks.

Comments are closed.